--2-- Premii BIHOR


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 RCA Oradea
vineri, 03 Mai 2024 | 7:10
 
 


Despre noi

Premii

reclama

  Premii


Reprezentativa pentru BCR ASIGURARI este si recunoasterea din partea pietei a rezultatelor societatii, mai ales prin castigarea urmatoarelor premii si
trofee:

  1. Premiul pentru DINAMISM - 2002, pentru cresterea spectaculoasa înregistrata în anul 2002, pentru dezvoltarea unei retele de distributie la nivelul întregii tari si pentru preocuparea constanta în a oferi produse si servicii la standarde ridicate de calitate. Premiul pentru DINAMISM se acorda acelei companii care, prin dinamica evolutiei sale, si-a demonstrat potentialul de dezvoltare si valoarea.
  2. Premiul pentru CEA MAI SEMNIFICATIVA CRESTERE - 2003, pentru valoarea relativa si absoluta a rezultatelor financiare obtinute in anul 2003, care a determinat o ascensiune continua spre pozitiile din varful clasamentelor.
  3. Premiul PRODUSUL ANULUI 2004 pentru asigurari generale a fost acordat produsului SMART I.M.M., oferit de catre BCR ASIGURARI, pentru calitatea de ansamblu a politei, prin care sunt acoperite bunurile intreprinderii, pierderile financiare, raspunderea civila legala si accidentele angajatilor, pentru noutatea adusa prin acoperirea mai multor riscuri de catre un produs dedicat sectorului I.M.M.
  4. Premiul ASIGURATORUL ANULUI 2004 acordat de catre Revista Piata Financiara cu ocazia galei premiilor anuale pentru banking, piata de capital si asigurari.
  5. Trofeul 1asig - Asigurari Generale si Premiul Special pentru CEA MAI SEMNIFICATIVA CRESTERE, in 2005.


 
 
CONTACT RCA Oradea

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X